Previous Trips Itinerary About Me Contact Subscription
previous trips itinerary about me contact me MailBox

Jeg har altid sendt mange tætskrevne postkort fra mine utallige rejser - jeg elsker selv at få postkort, fordi det efterhånden er det eneste personlige post, som jeg modtager - og som ihærdig rejsende elsker jeg også at følge med i andres ture. Denne tradition holdt jeg fat i nogle år ind i det nye årtusinde, hvor de endeligt blev afløst af rejsebeskrivlser, jf. nedenfor. Indtil dato har jeg dog fortsat traditionen med at sende postkort til engelsk-talende venner rundt i verden, som ikke kan læse mine rejsebeskrivelser.

Da internettet begyndte at gribe om sig sidst i 90'erne, og jeg fik mig en hotmail-account, blev det pludselig muligt for mig at skrive rejsebeskrivelser. Det har jeg gjort siden da på alle ture af lidt længere varighed, idet beskrivelserne også fungerer som en slags dagbog. Denne sektion dækker de rejsebeskrivelser, som stadig eksisterer (gengivet ukritisk). Til min store ærgrelse gik det i forbindelse med etableringen af denne hjemmeside op for mig, at hotmail automatisk sletter alle mails ældre end 5 år, og derfor har jeg kun meget få beskrivelser fra mine tidligere ture, når jeg har været heldig, at andre har haft dem endnu. Såfremt du har modtaget mine rejsebeskrivelser fra før 2007 og stadig har dem, vil jeg være meget taknemmelig, hvis du vi vil sende dem til mig.

Klik på de respektive sektioner i menubaren til venstre for at læse mine beskrivelser fra de forskellige rejser.

Min bedste rejse nogensinde var uden tvivl en jordomrejse på et år i 2008/09 med min daværende kæreste, hvor vi bl.a. så orangutanger på Borneo, besøgte utallige bounty-øer i det sydlige stillehav, trekkede Andesbjergene i Sydamerika tynde, var på en ubeskrivelig tur til Antarktis samt ø-hoppede i Caribien - se sektionen "Jordomrejse 2008-09" og undersektioner i menubaren til venstre, der er en gengivelse af vores hjemmeside fra turen.

www.worldtraveller.dk  |  Michael  |  Around the World